![](/templates/yootheme/cache/f9/03_Pinot_Bijeli_Jarec_Etiketa-f9ea703f.jpeg)
Pinot Bijeli
Vino vrhunskih odlika, svijetlo žute boje sa zelenkastim odsjajem, bogatog ekstrakta koje mu daje iznimnu punoću okusa, a karakteristična aroma ga čini prepoznatljivom. Prevladava miris jabuka, krušaka te ugodnih cvjetnih nota, vino ostavlja dojam ugodne svježine i zaokruženosti.
Preporučena temperatura za serviranje 10-12°C.
Kraljevina
Tradicionalno vino zelinskog kraja, srednje alkoholično, blago izražene kiselosti, vino skladne sortne arome i žuto-zelenkaste boje.
Poslužuje se rashlađeno na 10-12°C.
![](/templates/yootheme/cache/0c/06_Kraljevina_Jarec_Etiketa-0c664209.jpeg)
![](/templates/yootheme/cache/83/01_Manzoni_Bijeli_Jarec_Etiketa-83f0c64d.jpeg)
Manzoni Bijeli
Križanac bijelog pinota i rajnskog rizlinga pa ima tijelo bijelog pinota i svježinu rajnskog rizlinga, vino vrhunskih odlika žućkasto-zelenkaste boje, bogatog ekstrakta koje mu daje iznimnu punoću okusa, cvjetnih aroma prožete zrelim voćem.
Preporučena temperatura za posluživanje je 10-12°C.
Chardonnay
Jedna od najpoznatijih vinskih sorti, svježe vino žuto-zelene boje, skladnog i harmoničnog okusa, dominiraju voćne arome zrelih jabuka uz dodatak cvjetnih i livadnih tonova.
Preporučena temperatura za posluživanje je na 10-12°C.
![](/templates/yootheme/cache/25/04_Chardonnay_Jarec_Etiketa-2572b8d6.jpeg)
![](/templates/yootheme/cache/ab/05_Rose_Jarec_Etiketa-ab7c0768.jpeg)
Rose
Kvalitetno vino koje se najviše pije u proljeće i ljeti, lepršavo i svježe, osvježavajuće i elegantno. Krase ga voćni karakteri puni jagoda, malina, trešnjanja i lubenica. Sjajan je pratitelj gotovo svih kuhinja, kao aperitiv i u koktelima.
Preporučena temperatura za posluživanje je 10°C.
Cuvee Rouge
Elegantno crno vino, raskošnih voćnih aroma i snaga, te nježnim taninskim notama dobivenih odležavanjem u drvenim bačvama.
Preporučena temperatura za posluživanje je 15-17°C.
![](/templates/yootheme/cache/19/02_Cuvee_Rouge_Jarec_Etiketa-199bf4ea.jpeg)